בעיה בהליחה חוסר שיבוי מישקל ברגלים בעמידה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

14/10/2010 | 21:37 | מאת: יעל

כיבלתי תרופה בשם גלובולים30c רוצה לדעת עם זה טוב לשיבוי מישקל בעמידה לרגלים

יעל שלום רב, ראשית כל, בטיפול הומיאופטי לא משייכים את התרופה למחלה אלא למטופל לפי מצבו הבריאותי הפיזי והנפשי ולכן לא ניתן לדעת למה התכוון המטפל מבלי להיוועץ בו. אותה התרופה יכולה להיות ל-2 אנשים שונים עבור 2 מטרות שונות. כמו כן, לא ציינת את שם התרופה אלא רק את הדילול שלה ולכן קצת קשה לומר מה יכולות להיות המטרות הכלליות שלה. הייתי ממליץ לך להיוועץ ברופא המטפל לגבי שימוש בתרופה ההומיאופטית, שבת נהדרת, אילן ללבניקוב, רוקח ונטורופט מומחה, מנהל המרכז לרוקחות אלטרנטיבית.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה