טיפול בנשירת שיער והורדת לחץ דם

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

12/10/2010 | 11:37 | מאת: אלי

גם אני מצטרף לכל המודים לך - עזרת לי המון. יש הטבה משמעותית בזכותך בנשירה ובלחץ הדם. הגעתי אליך במיוחד מנהריה - דרך אחותי שהיתה מאד מרוצה. המשך כך. אלי.

אלי שלום, זה תמיד טוב לשמוע תוצאות טובות ושצמחי המרפא שאני כל כך ממליץ עליהם בחום עוזרים לרפא וביעילות רבה כזו. התוצאות הטובות מגיעות מכך שהאיבחון הוא מדויק והטיפול שקיבלת הוא הטיפול הנכון עבורך באופן אישי, וכמובן מכך שאתה מתמיד בלקיחת צמחי המרפא בזמן ועושה כפי שהמבנה המולד שלך אומר לך לעשות. כלומר כל אחד מאיתנו נולד עם מפה(קשתית העין) ואם אנו הולכים בדרך הזו ועושים כפי שהמפה מורה לנו אנו מגיעים לתוצאות הטובות במהירות ובקלות והעיקר ניתן למנוע מחלות ולחזק את הגוף באופן אינדיבידואלי ובהכוונת המטפל הנטורופט. כל הכבוד ויישר כח, אילן ללבניקוב, רוקח ונטורופט מומחה, מנהל המרכז לרוקחות אלטרנטיבית.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה