שלום רב, אילן-

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

09/10/2010 | 18:43 | מאת: שי

שבוע טוב, ברצוני לשאול ע''פ הידע שהינך מחזיק, איזו תרופה הכי עדינה והכי מומלצת לחרדות? אני צריך את זה בתור ''טסט'' ולא בתור טיפול לבעיית אי-יציבות (בחור צעיר) שכנראה כתוצאה מחרדות, ולא מדובר בבעיה רפואית כיוון שברוך השם כל הבדיקות תקינות, וזה הדרך היחידה לבדוק אם זה נפשי או רפואי.(ע''פ המלצת פרופסור אמר ששווה לנסות כדור-חצי ליום למשך חודשיים שלושה ואז נהיה חכמים) מה דעתך? המון המון תודה אתה עושר לי המון ושבוע טוב.

שי שלום רב, ניתן בהחלט חסייע באיזון המחזור הנפשי כולל הרגעה ומניעת חרדות ומתח על ידי תזונה נכונה וישנם צמחי מרפא מצוינים אשר מסייעים רבות בחיזוק מערכת העצבים ואיזון גוף-נפש כאחד, לשם כך אני ממליץ לך להגיע לקליניקה כיוון שחשוב מאוד לדעת מה הסיבה האמיתית לחרדות על ידי איבחון מדויק ורק לאחר מכן ניתן יהיה להתאים את פורמולות צמחי המרפא באופן אישי. אשמח לעמוד לרשותך, שבוע מצוין ובריא, אילן ללבניקוב, רוקח ונטורופט מומחה, מנהל המרכז לרוקחות אלטרנטיבית.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה