אלטרול עם תרופה לבחילות

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

08/10/2010 | 17:12 | מאת: אורלי

בשל כאבי ראש קבלתי אלטרול 10MG בערב כדור. ,עברו כבר שבועיים מאז נטילה הכדור ,אני יוצאת להפלגה ובמידה ויש לי בחילות יש לי את הטרמבין וכדור בשם קוקולין .האם יש בעייה של אלטרול עם אחד הכדורים ? שלפי מה שנראה לי אסור לי לקחת טרמבין ? אגב אם יהיה לי כאב ראש מותר לי לקחת לא ביחד אקמול או אופטלגין ? במידה ולא ניתן לקחת את שניהם האם יכול להגרם לי נזק מהפסקת האלטרול באופן מיידי ? אודה מאוד לתשובתך בהקדם וסליחה על השאלה הארוכה תודה רבה

אורלי שלום רב, לא הייתי ממליץ לך לשלב בין האלטרול לבין הטרבמין כיוון ששילוב כזה עלול להוביל לתופעות לוואי רבות והוא לא מומלץ אלא במקרים מיוחדים. אני ממליץ לך לנסות את הקוקולין כיוון שהוא על בסיס הומיאופטי ואין לו אינטראקציה עם תרופות אחרות. לגבי האקמול/אופטלגין אין מניעה לשלב אותם בטיפול אך לא ביחד. את אלטרול לא מומלץ להפסיק באופן מיידי אלא יש להיוועץ ברופא ולעשות זאת בהדרגה כדי למנוע תופעות לוואי מיותרות, שבוע טוב ובריא, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה