כמוסות של סידן עם ויטמין די

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

04/10/2010 | 19:55 | מאת: דנה

יש לי כמוסות המכילות סידן 315 מ"ג וויטמין די 200 יב"ל, הכמוסות פגות תוקף, אך בניגוד לתכשירים אחרים הם לא שינו את צבעם ואת ריחם. הכמוסות לבנות וצחות. האם לזרוק או שסידן לא מתקלקל? האם ניתן לקחת סידן וגם מגנזיום ביחד? בתודה

דנה שלום רב, אני תמיד ממליץ מה שעבר זמנו לזרוק ולפח ולרכוש חדש כיוון שמדובר בתרופות (גם במקרה של ויטמינים) והמטרה שלהם היא לשפר את המצב הבריאותי ולא רק כתוסף מזון ולכן כדי שהפעילות תהיה אופטימלית תמיד מומלץ לרכוש תרופות וגם תוספי תזונה בעלי תוקף ארוך. ניתן בהחלט לקחת סידן עם מגנזיום וישנן פורמולות צמוינות המכילות סידן, מגנזיום ואבץ כולל ויטמין D לשיפור ספיגת הסידן בגוף. אני ממליץ לך על מזקה סידן המכיל את כל אותם המרכיבים שציינתי למעלה, כיוון שבצורה נוזלית ספיגתו מהירה וטובה הרבה יותר מאשר מבכמוסה, שבוע טוב ובריא, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה