דיאטה ירידה במשקל וסימני מתיחה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

03/10/2010 | 13:25 | מאת: רותי

הי אילן כידוע לך ירדתי בזכותך עכשיו 24 קילו ואני ממשיכה עם התוכנית. עכשיו יש לי סימני מתיחה בירכיים ובבטן כנראה בגלל הירידה - אתה מליץ על משהו לקחת לטשטש? רותי זהבי.

רותי שלום רב, אני מאוד שמח לשמוע כי תוכנית ההרזיה שרקחתי עבורך עזרה לך להוריד את הקילוגרמים העודפים, אחרי הכל את עשית עבודה נהדרת בכך שהתמדת בלקיחת צמחי המרפא לפי הוראותי ובזמן כמו גם שהקפדת על התזונה הנכונה שהתאמתי לך, רק בזכות הנחישות שלך זה הצליח בצורה כזו מהירה ויעילה ועל כך אני מברך אותך ומאחל לך שתמשיכי כך! לגבי סימני המתיחה, ניתן בהחלט לסייע לך בצורה טבעית על ידי קרמים על בסיס צמחי מרפא אשר מחזירים את האלסטיות והלחות לעור ללא תופעות לוואי בצורה אנטי אייג'ית ומחליקים את העור ומשפרים את מראהו, אך לשם כך יש להגיע לקליניקה כדי להתאים לך באופן אישי את הקרמים כולל שמנם אתריים השומרים על מרקם העור התקין ומחזירים לחות לעור, שבוע טוב וכל הכבוד על ההתמדה! אילן ללבניקוב, רוקח ונטורופט מומחה, מנהל המרכז לרוקחות אלטרנטיבית.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה