תוספי תזונה לחרדתית

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

21/09/2010 | 19:57 | מאת: דנה

היי אילן,אני בת 30 וסובלת כבר תשע שנים מחרדות קשות ודיכאון.מטופלת בסרנדה וריספונד.רציתי לשאול אילו תוספי תזונה יכולים לעזור לי ומומלצים גם לשמירה על הכבד?

דנה שלום רב, ניתן בהחלט לסייע לך בצורה טבעית שתשפר לך את ההרגשה ותחזיר את החיוכים ושמחת החיים לחייך ללא כל תופעות לוואי, אך לשם כך יש להגיע לקליניקה ליעוץ נטורופטי. לאחר איבחון אירידיולוגי ניתן יהיה לדעת איסו תזונה מתאימה לך לחיזוק המחזור הנפשי ולהתאים לך פורמולות יעודיות של צמחי מרפא אשר משפרות פלאים את מצב הרוח ומחזירות את החיוניות בצורה טבעית. חשוב לעשות ניקוי של הגוף והכבד מרעלים כדי למנוע תופעות לוואי בעתיד וזאת ניתן לעשות על ידי צמחי מרפא מצוינים אשר עובדים מהר וביעילות, אשמח לעמוד לרשותך, חג שמח ומועדים לשמחה, אילן ללבניקוב, רוקח ונטורופט מומחה, מנהל המרכז לרוקחות אלטרנטיבית.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה