,תוספי תזונה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

13/09/2010 | 11:15 | מאת: יפית

לאחר הפסקה של כ-3 חודשים ברצוני לחזור לצרוך תוספים כגון Q10, ויט.C,סידן . שאלתי: תאריכי התפוגה המסומנים הם לסוף שנת 2011 . האם מותר להשתמש בתוספים הנ"ל שאריזתם נפתחה לפני מספר חודשים ( אך היו מאוחסנים במקום יבש וסגור) ??

יפית שלום רב, למיטב ידיעתי אם התוספים הנ"ל נשמרו כיאות ובתנאים המתאימים אז כן ניתן להשתמש בהם עד לתאריך תפוגתם, אך אני תמיד ממליץ לבדוק גם בתרופות וגם בצמחי מרפא שהחומרלא שינה את צבעו/ריחו/טעמו וכך ניתן בוודאות לדעת אם הם ניתנים לשימוש, שנה טובה וגמר חתימה טובה, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה