פטריה יוגית

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

12/09/2010 | 12:13 | מאת: רונית

שלום אילן אני נוטלת אומגה 3 בכמוסות. לאחרונה שמעתי על הפטריה היוגית. האם מומלץ לקחת את הפטריה? (אם לא מועיל לא מזיק?) ידוע לך האם הפטריה קיימת בכמוסות ? תודה

רונית שלום רב, למיטב ידיעתי יש לשמור על הפטריה היוגית בתנאים מיוחדים כך שהיא תוכל להשתמר ולגדול בצורה טבעית. הפטריה יכולה להתפתח רק בחלב מן החי. משמע, חלב פרה, עיזים, גמלים, בופלו וכו'. בכל תחליף חלב אחר, כמו חלב סויה ודומיו, הפטריה אינה יכולה להתפתח. הפטריה משנה את החלב בו היא שרויה והופכת אותו ליוגורט בעל איכות שונה. תוכלי למצוא חומר נוסף על כך באתר הבא: http://www.reflexology.org.il/hagigim/pitrya.htm שנה טובה וגמר חתימה טובה, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה