רציתי להודות לך על הטיפול בהפרעת הקשב של ביתי

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

10/09/2010 | 10:30 | מאת: אוסנת

קודם כל שנה טובה. הגעתי אליך בחיפוש אחר טיפול טבעי ויעיל, כמפלט אחרון לפני לקיחת תרופות. לאחר חודש בלבד, יש שיפור משמעותי וגם המורים סבורים כך. איזה כיף להתחיל את השנה כך בלי תרופות. כמובן שאמליץ לכל מי שרוצה לשמוע. עלה והצלח. אוסנת אמא של ליהיא.

אוסנת שלום! תודה רבה על המשוב החיובי ועל כך שאת מודה לי באופן אישי. זה מאוד חשוב לי לשמוע זאת להמשך העבודה המקודשת ונותן רוח גבית לשליחותי במציאת מזור למטופלים המגיעים לקליניקה לטיפול האלטרנטיבי. שנה נפלאה והרבה בריאות, אילן ללבניקוב, רוקח ונטורופט מומחה, מנהל המרכז לרוקחות אלרטנטיבית.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה