תרופה דחוף

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

06/09/2010 | 07:47 | מאת: ®

שלום!אני סובלת ממעי רגיז(מאוד) רציתי לשאול מה אתה ממליץ כתרופה כללית שתעזור אם לא לרפא לפחות להרגיע את כל התופעות שלי-יציאות רבות,גזים,כאבי בטן,אי סבילות לקטוז,קרקורים מהבטן.אשמח לתשובה מהירה,תודה ושנה טובה!

שלום רב, המושג מעי רגיז הוא מושג כולל המכיל את הסימפטומים שציינת אך חשוב יותר לדעת מה הסיבה האמיתית לתופעות הללו ועל ידי כך ניתן בהחלט למנוע את בעיות מערכת העיכול ולטפל בהם בצורה טבעית וללא כל תופעות לוואי. אני תמיד ממליץ להגיע ליעוץ נטורופטי ולעבור איבחון טבעי באופן אישי בקליניקה. במסגרת הטיפול הנטורופתי נבנית פורמולת צמחים המותאמת אישית לכל מטופל לפי מצבו הפיזי והנפשי. במצב של מתח רב וחרדה ברקע נבחרים צמחי מרפא , שבנוסף היותר מרגיעים את מערכת העיכול, הם גם אנטי חרדתיים ואנטי דיכאוניים. כמו כן משתמשים בצמחי מרפא בעלי השפעה משלשלת עדינה במצב של עצירות דרך הפרשת מיצי מרה והפרשת מיצי קיבה. בתמונה משולבת של עצירות ושלשולים לסרוגין ניתן צמחים בעלי השפעה כבדית עדינה וקרמינטיבים (סופחי גזים). אני לא בעד תרופות פלא המתאימות לכולם אלא לאחר איבחון אירידיולוגי מדויק והתאמה אישית של צמחי מרפא לכל מטופל ומטופל לפי מצבו. שנה טובה וחתימה טובה, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה