תוסף m.s.m

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

03/09/2010 | 08:04 | מאת: עדן

אני מבינה שהוא טוב להרגעת כאבים שקשורים לכאבי פרקים.מה דעתך?

עדן שלום רב, MSM הוא הצורה הטבעית של גופרית אורגנית המצויה בכל האורגניזמים החיים. MSM מצוי במזונות טריים ובעיקר בפירות, ירקות, בשר, דגים ובחלב ומוצריו, אך טבעו הנדיף מביא לכך שתהליכי עיבוד המזון כגון חימום או ייבוש, גורמים לאיבוד אחוזים גבוהים מתכולתו במזונות של רכיב חיוני זה. על כן, להוציא אנשים אשר תזונתם מושתתת ברובה על מזונות טריים ו"חיים", רבים הם האנשים אשר אינם מקבלים מתזונתם כמות ניאותה של MSM. שימוש תרפויטי בגופרית הוכח כמספק הקלה במצבים בריאותיים רבים ללא כל תופעות לוואי, והיא נחשבת בעיני מומחים לתזונה ברחבי העולם, כבעלת תרומה ותועלת בכל הקשור לבריאות המפרקים, לשיכוך כאבי שרירים ושלד, ולעידוד תהליכי צמיחה והתחדשות של השיער, העור והציפורניים. משמש כמשכך כאב יעיל ביותר בכאבים הנובעים מדלקות שרירים ושלד כדוגמת ארתריטיס ואוסתאוארתריטיס. חולי ארתריטיס אשר נטלו MSM מדווחים על הקלה משמעותית וארוכת טווח בכאב, בקישיון, בנפיחות ובדלקת במפרקים. שנה טובה ומתוקה, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה