דיאודורנט

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

01/09/2010 | 12:20 | מאת: יפעת

שלום.לאחרונה שמתי לב שלביתי בת ה9 וחצי יש ריח של זיעה.איזה תכשיר אתה יכול להמליץ לי עבורה-משהו שאין בו הורמוניםן,אלכוהול ואלומיניום. לתגובתך אודה

יפעת שלום רב, ישנם דיאודורנטים רבים על בסיס טבעי וכולם מצוינים כמו של חברת אורגניקסוכדומה. ניתן גם להשתמש באבן קריסטל ללא אלומיניום השומרת על עור יבש וללא ריח הזעה. תוכלי להיכנס לבית מרקחת הומיאופטי או בתי טבע ולשאול מה יש באמתחתם למטרה זו שהוא טבעי לחלוטין, שנה טובה ומתוקה, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה