ספיגה של סיליבין

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

19/08/2010 | 11:13 | מאת: אופיר

שלום האם ידוע על תוסף תזונה של תמצית גידלן מצוי המכיל פוספוליפידים לשם ספיגה טובה יותר של החומר הפעיל ? תודה

אופיר שלוום רב, אני ממליץ לך על תמצית של הצמח בטיפות כיוון שכך ספיגתו טובה יותר במערכת העיכול. ניתן להשיג את הצמח בכל בית מרקחת הומיאופטי ו/או בתי טבע נבחרים. מומלץ לקחת 20 טיפות 3 פעמים ביום לפני הארוחה בקצת מים או מיץ כדי לשפר את טעמו, שבת נהדרת, אילן.

20/08/2010 | 17:49 | מאת: אופיר

תודה רבה על התשובה העיניין הוא שתוסף התזונה הזה מיועד לכלבה שלי, הרבה יותר נח לתת כדור פעם-פעמיים ביום מאשר לטטר את השתייה שלה. האם אתה מכיר פורמולה אחרת (קשה) שתספג טוב יותר ? תודה

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה