laetrile לסרטן ריאות

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

17/08/2010 | 08:54 | מאת: goldi

אני חולת סרטן ריאות דרגה 4 קראתי על laetrilתרופה אלטרנטיבית מהי ומה יעילותה ? תודה

שלום רב, הלטריל מכיל חומרים פעילים הנקראים גליקוזידים. אלו­ הם תרכובות של סוכר,בדרך כלל גלוקוז, וחומר לא סוכרי בעל קבוצה הידרוכסילית,OH, הנקרא אגליקון. האגליקונים הם האחראים לפעילות הפיזיולוגית של הגליקוזידים. גליקוזיד ידוע הוא האמיגדלין, המשמש לייצור התרופה הידועה לטריל, נגד סרטן. זהו גליקוזיד המופק מגלעיני אפרסק, מישמש, שקד ושזיף. הטענה היתה שמאחר ויש בו ציאניד הוא מרעיל את התאים הסרטניים. כמו כן יש בו ויטמין B17 העוזר אף הוא לבריאות הרקמות. תרופה זו לא אושרה מעולם לשימוש, כי לא הוכחה יעילותה בריפוי סרטן, לעומת הנזק המצטבר שהיא יכולה לגרום, בהיותה קשורה עם קבוצה ציאנית. בעולם התפתח מסחר לא חוקי בתרופה זו, משום שאנשים רבים עדיין מאמינים שהיא יכולה לרפא לגמרי סוגי סרטן מסויימים. לגבי שימוש בתרופה אני ממליץ לך להיוועץ ברופא המטפל שלך בלבד, שבוע טוב ובריא, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה