תודה אילן -ירדתי 17 קילו בזכותך!!

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

22/07/2010 | 13:35 | מאת: הילה זיו

הי אילן, אני לא יודעת אם הפורום זה המקום הנכון להודות לך, אבל אני פשוט חייבת. הגעתי אילך אובדת עיצות, אחרי שניסיתי המון שיטות. עזרת לי מאד בשיטת הטיפול, בהקשבה והתמיכה והנה הגעתי לתוצאה שקשה לי להאמין. כמובן שיש לי עוד קצת להוריד, אבל הדרך נראית פחות קשה. שוב אני מקווה שזה בסדר שכתבתי את זה בפורום, אבל אנשים שנכנסים לכאן צריכים לדעת איזה אדם מדהים נמצא מאחורי התשובות. עלה והצלח. הילה זיו.

הילה שלום רב ורוב תודות על הפירגון וההערכה הרבה! זה באמת משמח אותי לשמוע שהאיבחון האירידיולוגי שערכתי לך היה מדויק ושהיעוץ הנטורופטי כולל תוכנית ההרזיה ופורמולות צמחי המרפא שרקחתי עבורך באופן אישי היו יעילות ועזרו לך לרדת במשקל והכי חשוב לשמור על משקל תקין לאורך זמן רב. כפי שיעצתי לך בתוכנית ההרזיה המיוחדת להתמיד בלקיחת צמחי המרפא והתזונה כולל פעילות גופנית סדירה ולגן גם לך מגיע כל הכבוד על ההתמדה וההשקעה שכן כפי שידוע "צריך 2 לטנגו" ולפי התוצאות עשית כל מה שהמלצתי לך ובהצלחה רבה! יישר כח! שבת נהדרת, אילן ללבניקוב, רוקח ונטורופט מומחה, מנהל המרכז לרוקחות אלטרנטיבית. 052-8077713

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה