סבון נוזלי טבעי ללאSLS

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

26/06/2010 | 00:07 | מאת: זאב

שלום העם סבון נוזלי מחומרים טבעיים צריכים אישור משרד הבראות ? כי סבון מוצק מאותו תהליך לא צריך אישור. מחכה לתשובה בתודה זאב

זאב שלום רב, למיטב ידיעתי כל חומר קוסמטי רצוי שיהיה לו אישור של משרד הבריאות וזאת בכדי להבטיח את תקינות המוצר ואיכותו, אך לא כל חברה עושה זאת. אני ממליץ על מוצרים שקיבלו אישור כבטוחים לשימוש גם בקוסמטיקה, כיוון שיש חשיבות רבה לאיכות המוצרים ובעיקר שלא יגרמו לאלרגיה של העור, שבוע טוב ובריא, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה