ניתוח

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

28/05/2010 | 09:19 | מאת: ס

שלום, 1. אני עומדת לעבור ניתוח לכריתת טחורים, על איזה משככים היית ממליץ? 2. לאחר הניתוח נוטלים גם כדורי הרגעה , האם כדורי הרגעה טיבעיים יכולים גם לעזור לאחר ניתוח כזה? 3. על איזה היית ממליץ? 4. האם ניתן לקחת משככים וכדורי הרגעה ביחד? תודה.

שלום רב, ראשית כל, בהצלחה בניתוח ושיעבור לך הכל בקלות המרבית. הייתי ממליץ לך לקחת טיפות הומיאופטיות נגד כאבים ודלקות הנקראות ARNICA C30, יש לקחת 10 טיפות 3 פעמים ביום מספר ימים לפני הניתוח למניעת כאבים. לאחר הניתוח ניתן לקחת 10 טיפות כל 3 שעות בקצת מים עד לשיפור המצב מספר ימים ואחר כך להמשיך עם 10 טיפות 3 ביום לפי הצורך. לגבי שימוש בתרופות ומשככי כאבים אני ממליץ לך לשאול בעצת הרופא המטפל בלבד. בהצלחה ושבוע טוב, אילן.

30/05/2010 | 11:10 | מאת: ס

תודה, רק לא הבנתי אלה טיפות לשיכוך כאבים או טיפות להרגעה? כתבת:הייתי ממליץ לך לקחת טיפות הומיאופטיות נגד כאבים ודלקות הנקראות ARNICA C30,ולאחר מכן הוספת לגבי משככי כאבים לשאול בעצת הרופא המטפל.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה