נזלת אחורית

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

28/05/2010 | 06:47 | מאת: שרי

יש לי נזלת אחורית ,גירוי בגרון ושיעול, בדיקת הראתה שאין לי כנראה אלרגיה,יש כאב בגרון שהולך ובא,יש איזשהו פתרון?

שרי שלום רב, לניקוי הנזלת אני ממליץ לך על ספריי טבעי על בסיס מי ים המטהר את מערות האף ודרכי הנשימה. לחיזוק מערכת החיסון ניתן להשתמש בטיפות טבעיות הנקראות חיסון אקסטרא, יש לקחת 20 טיפות 3 פעמים ביום לטיפול ולאחר מכן לוקחים פעם ביום למניעה למשך חודש ימים. לשיעול אני ממליץ לך על סירופ טבעי הנקרא R-8 של חב' רקווג, יש לקחת כף אחת 3 פעמים ביום לפני הארוחה, שבת נהדרת וכל טוב, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה