סטרפטוקוקוס non group A

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

21/05/2010 | 01:02 | מאת: ירדן

אילן שלום, לפני כמעט שלושה שבועות החלו לי כאבים עזים בגרון. לאחר יומיים ניגשתי לרופאת המשפחה שביצעה משטח גרון ובמקביל נתנה לי אנטיביוטיקה רפא פן VK, טיפול ל-10 ימים. במשטח הגרון נימצא שיש לי סטרפטוקוקוס. תחילה הטיפול עזר אך כשלושה ימים לפני סוף נטילת התרופה חזרו כאבי הגרון. כשחזרתי לרופאה היא אמרה שכניראה האנטיביוטיקה הזו לא התאימה ונתנה לי סדרה נוספת של אנטיביוטיקה, אוגמנטין, ל-7 ימים. הרופאה הוסיפה כי אם זה לא יפתור את הבעיה עלי לגשת לרופא אף אוזן גרון כדי שיבדוק יותר לעומק מה הבעיה. לאחר שלושה ימים של נטילת התרופה כשראיתי שעדיין לא חל שיפור משמעותי החלטתי לגשת לרופא אף אוזן גרון. הרופא בדק אותי ובין היתר ביצע גם בדיקה של הסינוסים ואמר שבעקרון האנטיביוטיקה הזו אמורה לגמור את החיידק אך אם בכל מקרה לא ייגמר לגמרי שאחזור אליו. הרופא נתן לי גם כדור שייקל על הגודש באף וסירופ נגד שיעול (לבקשתי). היום אני יומיים אחרי סוף הטיפול של האנטיביוטיקה השנייה שקיבלתי וכאבי הגרון חוזרים ומתגברים. היו כמה אנשים שכבר המליצו לי לשים בצל קצוץ בדבש ולבלוע כל פעם בכפית כמו תרופה. רציתי לשאול: א. האם תרופה טבעית זו עוזרת לפי מיטב ידיעתך ? ב. מה כדאי שאעשה בשלב זה ? יש לי תינוק בן 8 חודשים בבית ולא הייתי רוצה להמשיך ולסכן אותו בהידבקות ובלי קשר אני פשוט עייפה מכל התרופות ואשמח לקבל כל טיפ שיעזור. תודה רבה ! ירדן

ירדן שלום רב, ניתן בהחלט לטפל בדלקות גרון בצורנ טבעית וללא כל תופעות לוואי. השיטה הטבעית של כפית דבש, בצל קצוץ ושמן זית ידועה ומוכרת שנים רבות והיא בהחלט עשויה להועיל או לפחות לא להזיק. הייתי ממליץ לך לקחת טיפות טבעיות הנקראות חיסון אקסטרא של חב' טינקטורה טק, יש לקחת 20 טיפות 3 פעמים ביום בקצת מים עד לשיפור במצב ולאחר מכן ניתן להמשיך עם 20 טיפות פעם ביום למניעה לתקופה של חודש ימים. לא ציינת אם את מניקה שכן בהריון והנקה אני לא נותן טיפות של צמחי מרפא אלא הומיאופטיה. בכל מקרה, הייתי ממליץ לך להיגע לקליניקה לאיבחון מדויק של בעיתך ואז ניתן יהיה להתאים לך פורמולות ייחודיות של צמחי מרפא ותזונה נכונה לחיזוק מערכת החיסון, שבת נהדרת, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה