טעם מר בפה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

18/05/2010 | 20:52 | מאת: גניה

מזה מםפר ימים,אני חשה טעס מר בפה.אני בת 67,נוטלת כדורים להורדת לחץ דם -(קוקטייל),נגד כולםטרו לולוקחת תוםפיס : שום,מגהגלוקפלקם,קלציום וטיפות וויטמין די. עברתי טיפול שינייס לפני כשבוע,ושאלתי את רופא השינייס ,האס יכול להיות קשר לתחושת הטעס בפה, אך הרופא שלל את האפשרות,בעיקר בגלל שתחושת הטעם המר בא מספר ימיס מאוחר יותר. לדעתו יש לחפש את הםיבה בתרופות שאני נוטלת. אני מודה מראש על התיחסותך לנושא. גניה.

גניה שלום רב, תופעה זו ידועה ומוכרת ויכולות להיות לה מספר סיבות שונות ומשונות ולכן מומלץ להגיע ליעוץ נטורופטי בקליניקה ורק אז ניתן יהיה לדעת בוודאות מה הסיבה האמיתית(תרופות, דלקות חניכיים, מזון וכדומה) ואז גם ניתן יהיה להתאים לך תזונה נכונה וצמחי מרפא לטיפול בבעיה, שבת נהדרת, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה