לגבי דלקת עינים בלפריטס

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

17/05/2010 | 13:48 | מאת: איריס

אילן ללניקוב שלום רב האם ניתן באמצעות רפואה משלימה לסייע ולהביא לריפוי דלקת עינים בעפעפים? הומלץ שימוש באנטיבוטיקה עם תופעות לואי מה מומלץ לעשות? האם הטיפול הומאפטייה יכול לסייע במצב כזה?

איריס שלום רב, קצת קשה לייעץ בנושא דלקות עיניים מבלי לראות בעיניים ולכן הייתי ממליץ לך להגיע ליעוץ נטורופטי בקליניקה ורק אז ניתן יהיה לדעת בוודאות מה הסיבה לדלקות ולהתאים לך תזונה נכונה וצמחי מרפא כולל טיפות הומיאופטיות לעיניים ללא תופעות לוואי כלשהן, שבוע טוב ובריא, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה