הליקובקטור ו- tincture HBP

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

15/05/2010 | 13:17 | מאת: יפית בר

שלום אילן לפני מספר חודשים התגלה בי חיידק ההליקובקטור. טופלתי פעמיים באנטיביוטיקה שלא עזרה(הספירה בבדיקה עלתה במקום לרדת- ידועות לי הסיבות לכך)עברתי לתזונה שהומלצה לי ע"י נטורופטית, לאחר יומיים כבר חשתי טוב יותר .בהמלצתה ולאחר שגם הדיאטה שלה לא עזרה להוריד את ערכי החיידק לפני כחודש וחצי התחלתי לקחת VSL3 , קרנמיקס וHBP .לשמחתי ערכי החיידק ירדו. שאלתי היא כמה זמן ניתן לצרוך את ה_HBP (אני לוקחת שתי כפיות בבוקר ושתיים בערב),הבנתי שמדובר בחומר חזק מאד .

יפית שלום רב, לפי מה שקראתי הפורמולה מצוינת ואכן מיועדת לטיפול ולמניעת החיידק הנ"ל. יש לצרוך אותה לפחות שדבועיים אך מומלץ לעשות הפסקה לאחר מכן של 2-3 ימים ואז ניתן להמשיך כך לעוד שבועיים עד לשיפור המצב, שבוע טוב ובריא, אילן.

28/05/2010 | 08:22 | מאת: יפית בר

תודה לתשובתך הנטורופטית המליצה על 3 חודשים של לקיחת ה(HBP . האם זה לא מוגזם? לציין כי החיידק שלי עקשן במיוחד , להזכיר כי אני אחרי פעמיים של לקיחת אנטיביוטיקה (לא "הזיז" לחיידק) .

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה