תרופה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

08/05/2010 | 18:38 | מאת: יעל

רכשתי 2 בקבוקים שבהם תמיסה שחורה מתרפיסטית (יפה קליין מבני ברק)והיא טענה שאם אשתה מהם 30 טיפות 3 פעמים ביום זה יכווץ לי את המיומה ברחם שיש לי (3 ס"מ). לצערי אין לי מושג מה יש בפנים ושאלתי היא האם לדעתך תמיסת צמחים בצורת נוזל לטיפול בחודשיים יכול לעשות פעולה זו? תודה

יעל שלום רב, לא ציינת בפנייתך מה המרכיבים של תמיסה זו ולכן קצת קשה לענות בלי מידע נוסף. בכל מקרה, אני לא ממליץ לאף אחד ממטופליי לקנות איזשהו מוצר המכיל צמחי מרפא מבלי לדעת מה הם מכילים, כיוון שיכולות להיות לצמחים תופעות לוואי אשר לא מומלץ לקחת במצסים מסוימים(כמו לחץ דם גבוה וכדומה). הייתי ממליץ לך לבקש לדעת מה אנ נטולת כדי למנוע תופעות לוואי מיותרות, שבוע טוב ובריא, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה