קנדידה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

07/05/2010 | 21:26 | מאת: סתיו

שלום, לתקופה של כמה זמן יש ליטול את 'חיסון אקסטרא' של טינקטורה טק (3 פעמים ביום 20 טיפות) לטיפול בקנדידה וגינלית (הרגשתי השפעה מיד יום אחרי- האם זה אכן אפשרי?)שנמשכת מעל לשנה? האם לשלב פרוביוטיקה במקביל ואם כן כמה פעמים ביום? במקביל לתזונה מתאימה, שטיפות וגינליות יש עוד משהו שצריך ליטול- או שנראה שאני כבר 'מכוסה'? תודה.

סתיו שלום רב, ראשית כל, אני שמח לשמוע כי צמחי המרפא עובדים במהירות וביעילות כמצופה, זה אכן ייתכן שהשפעתם מורגשת כה מהר, ובהרבה מטופלים שלי הצלחתי למגר את תופעת הקנדידה המציקה על ידי טיפול נטורופטי בזמן קצר ובהצלחה רבה. חשוב לשנות גם את הרגלי התזונה ולהתאים תזונה אישית כדי למנוע תופעה זו בשנית. אני ממליץ לך להמשיך במינון זה(20 טיפות 3 פעמים ביום), לתקופה של שבועיים לפחות ולאחר מכן ניתן לקחת 20 טיפות פעם ביום למניעה לתקופה של לפחות חודשיים. שבוע נפלא ובריא, אילן ללבניקוב, רוקח ונטורופט מומחה, מנהל המרכז לרוקחות אלטרנטיבית.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה