ארסניקום וחרדה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

01/05/2010 | 11:09 | מאת: מיטל

שלום רב שמי מיטל ואני קיבלתי ארסניקום מההומופאטית שלי עקב חרדות קשות אני טופלתי בפקסט {נגד חרדה } 10 שנים לסרוגין והחלטתי לנסות להפסיק וללכת על הטבעי השאלה היא אני כבר כחודש לוקחת את זה אבל אין ממש שיפור היא אמרה לי לא לשתות קולה וקפה אז עברתי לנס ללא קופאין ולגבי הדיאט קולה אני מנסה כמה שפחות קשה לי ממש בלי אולי בגלל זה זה לא משפיע ומה דעתך האים זה יעזור לי? מה אולי יעזור לי גם בנוסף?בבקשה עזור לי תודה

מיטל שלום רב, התרופות ההומיאופטיות דורשות סבלנות רבה והתמדה בכדי שיוכלו לפעול על הגוף בצורה טובה ויעילה. בכל מקרה, אני ממליץ לך להימנע בזמן הטיפול ההומיאופטי ממנטה, קפה, אלכוהול חריף ותבלינים חריפים. הייתי ממליץ לך לשלב בטיפול גם טיפות צמחיות הנקראות סטרס סטופ של חב' טינקטורה טק ולהוסיף כמוסות שמן פישתן(כדור אחד פעמיים ביום), הטיפות מצויינות לטיפול במתח וחרדה בצורה טבעית יש לקחת 20 טיפות 3 פעמים ביום. כמו כן, הייתי ממליץ לך להגיע ליעוץ נטורופטי אצל מומחה שיאבחן במדויק (ניתן דרך קשתית העין לאבחן את מצב הרקמות במדויק), את מצבך הפיזי והנפשי ואז ניתן יהיה להתאים לך תזונה אישית וצמחי מרפא אשר מסייעים רבות באיזון המחזור הנפשי ולחיזוק כללי של הגוף מבחינה פיזית ונפשית. אשמח לעמוד לרשותך, אילן ללבניקוב, רוקח ונטורופט מומחה, מנהל המרכז לרוקחות אלטרנטיבית.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה