התאמת תרופות ,בבקשה לאילן ללבניקוב.

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

29/04/2010 | 11:41 | מאת: joya

שלום,ברצוני לשנות תהליכים ארוכי טווח שבהם היתנהלתי בנושא בריאותי, ולכן מבקשת להיתייעץ בנושא עירוב תרופות,עקב כאבי שירירים וברכיים,החלטתי להפסיק את התרופה לכולסטרול-סימבקור 10 מ'ג,שאני נוטלת אותה בערך עשור שנים[כי חומרים שקראתי על התרופות האלה בעצם חיברו אותי למה שקורה בגופי],אני מקבלת הנורמיטן 25 מ'ג ללחץ דם,ברצוני להחליף התרופות הנ'ל לתרופות טיבעיות,שאלתי היא,על סיטרינול לכולסטרול, עלי זית כמוסות ללחץ דם ,ומה עם קו-אינזים 10-ולציטין,האם אלו מתאימים לבעיתי,והאם אפשרי לנוטלם יחד?אשמח לקבל תשובה לאימייל שלי,

שלום רב, כיוון שלא ציינת את המייל שלך אני אענה לך על גבי האתר. ראשית כל, לתרופות נגד כולסטרול יש הרבה תופעות לוואי ולכן את חשה בכאבי שרירים ועייפות. חשוב לשבל בטיפול את התוסף קו קיו 10 כדי להחזיר ללב את האנרגיה הדרושה לו ולחיזוק הגוף באופן כללי. גם הסיטרינול מצויין להורדת הכולסטרול. תוצאות מחקרים קליניים מראות כי נטילת 300 מ"ג ביום של סיטרינול™ יכול לשפר רמת כולסטרול כללית עד 30%, רמת LDL ב 27% וטריגליצרידים 34%. לגבי החלפת תרופות, חשוב להיוועץ ברופא המטפל בכל שינוי בלקיחת התרופות ורק רופא יכול לאשר זאת. אולם, ניתן בהחלט לשלב צמחי מרפא ותוספים טבעיים בטיפול. הייתי ממליץ לך להגיע ליעוץ נטורופטי כדי לאבחן במדוייק את מצב הרקמות והמערכות בגופך ואז ניתן יהיה להתאים לך תזונה נכונה וצמחי מרפא כדי לטפל באופן טבעי במערכות הדרושות חיזוק. ניתן לשלב בטיפול גם את הלציטין ואת עלי הזית, שבוע טוב ובריא, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה