הלבנת שיניים

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

19/04/2010 | 15:10 | מאת: נאוה

שלום, האם המדבקות והתכשירים להלבנה ביתית עשויים להביא לנזק לזגוגית השן? האם הן בטוחות לשימוש? האם קיימות אלטרנטיבות אחרות? תודה.

נאוה שלום רב, אני לא מומחה להלבנת שיניים אך לפי מה שהבנתי מעמיתים למקצוע המומחים בתחום, ישנן מסםר חברות המספקות תכשירים אלו כמו:חברת CREST, שהיא חברה רצינית ולא הייתה מוציאה לשוק מוצר ללא מחקר ופיתוח .כמו כל חומרי ההלבנה הביתית אין כאן בשורה חדשה אלא רעיון נחמד של מדבקות המכילות את החומר הפעיל ומשחררות אותו לאט לשן . כמו שאמרתי :מי שלא יכול להרשות לעצמו הלבנה קלינית לו מיועדים האמצעים של עשה זאת בעצמך .אני לא חסיד גדול של טיפול בחומרים חריפים על השיניים או בחומצות ואני לא מלבין את שיני הצהובות וגם לא הייתי עושה זאת בעד שום הון שבעולם .הצבע לא שווה את תקיפת השכבה הראשונה מעל לאנמל, שיש בה משום הגנה על האנמל וחשיפת האנמל לחומרים צורבים חומציים הפוגעים בו. שבוע טוב ובריא, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה