חסימת מעיים????

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

17/04/2010 | 16:06 | מאת: שריתוש

היי אילן זאת שוב שרית (זאת שעברה מעקף קיבה לפני חצי שנה). קרה לי דבר ממש מוזר, כפי שציינתי בפנייתי הקודמת, התחלתי לקחת את הטיפות "יובסלקס", לקחתי אותם יומיים רצוף וזה ממש עזר!! בגלל שאני לא רוצה להתמכר אליהם הלטתי לא לקחת בנתיים ולתת לגוף מנוחה, כמובן שלא הצלתי ללכת לבד לשירותים, ואחרי שבוע שלא נכנסתי לשירותים לקחתי שוב את הטיפות "יובסלקס", ופשוט למחרת לא קרה כלום!!! נכנסתי לשירותים ושום דבר לא יצא!!! וגם לא במהלך היום!!! בערב לקחתי שוב את הטיפות ולמחרת בבוקר עדיין שום דבר לא יצא, יש לציין שאני לא מרגישה צורך ללכת לשירותים, יש לי פשוט כאבי בטן חזקים... ואני ממש מפחדת שיש לי חסימת מעיים, יכול להיות????? הגיוני שאחרי שימוש של פעמיים הטיפות הפסיקו להשפיע? אני ממש עובדת עצות ונורא מפחדת שיש לי חסימה. אשמח לקבל תשובה בהקדם האפשרי. תודה, שרית.

שרית שלום רב, כדי לדעת בוודאות מה מצב מערכת העיכול אצלך יש לעשות לך אבחון אירידיולוגי ותשאול נטורופטי ורק לאחר מכן אוכל לומר לך מה מצב המערכות השונות בגופך ולהתאים לך טיפול בטעי המבוסס על צמחי מרפא. בכל מקרה תוכלי להמשיך בינתיים עם היובסלקס ולשתות הרבה מים. אני ממליץ לך לפנות גם לרופא המטפל שיבדוק אותך ויתאים לך טיפול בהתאם למצבך, שבוע טוב וחג שמח, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה