התקפי פניקה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

06/04/2010 | 21:55 | מאת: לנה

שלום, אני סובלת מהתקפי פניקה חוזרים ונשנים נטלתי עד כה סרטרלין שכיבה את ההתקפים אבל גם כיבה אותי ולכן הפסקתי (זה בסדר יש לי עוד כמה וכמה מייצבים אחרים...). האם יש טיפול טבעי נגד התקפי פניקה, משהו אחד ליטול ולא איזו סימפוניה של תוספים כי אני לא מאמינה שאצליח להתארגן בעקביות סביב העניין...? תודה בכל מקרה ושנוכל פעם לחיות חיים נורמלים.

לנה שלום רב, ניתן בהחלט לסייע לך במניעת ההתקפים ובטיפול בהם על ידי איבחון אירידיולוגי מדויק בקליניקה, של מצבך הפיזי והרגשי. לאחר מכן, ניתן יהיה להתאים לך תזונה אישית כיוון שידוע שישנם מאכלים רבים הגורמים לשינויים במצב הרוח ומשפיעים מאוד על המחזור הנפשי. בנוסף, אני מרכיב לך פורמולות צמחיות ייחודיות שיעזרו לך לטפל בסיבה שגורמת להתקפים, כיוון שחשוב טפל בנושא מהשורש ועל ידי כך ניתן למנוע את הישנות ההתקפים בעתיד. מנסיוני העשיר עם הרבה מטופלים ניתן לנהל חיים תקינים ולאורך זמן באיכות חיים גבוהה על ידי התאמת תזונה נכונה וצמחי המרפא אשר מקלים מאוד על המצב וללא כל תופעות לוואי, שבוע טוב ובריא, אילן ללבניקוב, רוקח ונטורופט מומחה, מנהל המרכז לרוקחות אלטרנטיבית.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה