לבונה לחולי קרוהן

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

23/03/2010 | 00:00 | מאת: נתנאל

שלום אני חולה קרוהן וקראתי שביצעו מחקרים על שימוש בלבונה לריפוי מחלת הקרוהן והמחקרים הניבו תוצאות טובות שאלתי היא היכן ניתן להשיג את הלבונה?

נתנאל שלום רב, צמח הלבונה(BOSWELLIA), ידוע עוד מתקופת המקרא בזכות סגולותיו הרבות בטיפול ובמניעת דלקות כרוניות. זהו צמח בעל השפעה אנטי דלקתית, ספציפי לדלקת פרקים מלווה בנפיחות וכאב, פעילות משקמת כלי דם פגועים, שיפור זרימת דם לפרקים ולרקמות מודלקות. אני ממליץ על הצמח בצורה של תמצית תיקנית בטיפות. יש לקחת 10 טיפות 3 פעמים ביום בקצת מים לפני הארוחה. ניתן להשיכ את הצמח בכל בית מרקחת טבעוני או בתי טבע. שבוע טוב, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה