בעיות שינה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

22/03/2010 | 13:20 | מאת: מ.מ

זה תקופה ארוכה של כ-4שנים אני מטופל במירו מאחר ולא יכולתי להרדם ירדתי ל1/4 כדור בלילה אבל השינה אינה חזקה וקם בבוקר עייף נסיתי כמה ימים רסקיו לילה אבל לא הצלחתי להירדם ולכן חזרתי למירו האם התרופה שהצעת סטרס סטופ יכולה להואיל לי יותר תודה מ.מ

שלום רב, ניתן לשלב בטיפול גם את הטיפות או הכמוסות הטבעיות הנקראות סטרס סטופ. יש לקחת 30 טיפות בקצת מים לפני השינה או 2 כמוסות לפני ארוחת הערב, שבוע טוב ובריא, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה