סתימה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

15/03/2010 | 23:45 | מאת: מימי

שלום!! סתימה של 50% בעורק הצוואר. האם יש פתרונות ברפואה המשלימה. דיקור?נטרופטיה ? ותרופות הומאופטיות תודה מראש מימי

מימי שלום רב, ניתן בהחלט לסייע בשיפור זרימת הדם ובחיזוק כלי הדם וטיהורם מכולסטרול על ידי הרפואה המשלימה אך זה נעשה בשילוב עם התרופות הרגילות בתור טיפול משלים ואך ורק על ידי נטורופט המומחה לכך. יש לבצע איבחון מדוייק של מצב המטופל ולהתאים באופן אישי את התזונה הנכונה ופורמולות ייחודיות של צמחי מרפא, אשמח לעמוד לרשותך, אילן ללבניקוב, רוקח ונטורופט מומחה, מנהל המרכז לרוקחות אלטרנטיבית.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה