דלקת עפעפיים ורגישות בעינים

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

04/03/2010 | 17:00 | מאת: רוני

לאילן ללניקוב שלום רב הייתי אצל רופא עינים מומחה שבדק אותי וציין שיש לי דלקת עפעפיים (כשבועיים לאחר דלקת עינים ויראלית היתה לי תחושת אי נוחות,צריבה,כמו לשחות בים המלח)וגם בלילה קומפרסים שעשיתי עם תה,ומים על העינים היו רק שיפור מינורי.הרופא נתן לי טיפות ליובש קל,ומשחה אנטיביוטית רק לפני השינה.כמו כן ציין שיתכן ויהיה באזור רגישות עד חודש וחצי.את המשחה לשבועיים,והטיפות ל 3 שבועות. מה עוד ניתן לעשות בעניין הנ"ל? האם מנסיונך בתחום רפואה משלימה,האם יתכן שלאחר דלקת עינים ויראלית,עדיין תהיה רגישות באזור? אודה לעזרתך

רוני שלום רב, כמובן שתיתכן רגישות באיזור לאחר דלקת, אך היא אמורה לחלוף לאחר זמן מה(אם היא עדיין קיימת יש לגשת לרופא ולבדוק זאת). אני ממליץ לך על טיפות הומיאופטיות של חב' HEEL הנקראות OCULOHEEL, יש לטפטף טיפה אחת 3 פעמים ביום לטיפול, למניעת הרגישות שמים טיפה אחת ביום וניתן למשך מספר ימים עד שהדבר חולף. הייתי ממליץ לך לנגב את העפעפיים במגבונים המכילים תמצית קמומיל, מספר פעמים ביום וגם לעשת קומפרסים של קמומיל. ניתן לשלב גם שתייה של טיפות צמח האאופרזיה בתמצית, שותים 10 טיפות 3 פעמים ביום בקצת מים לפני הארוחה. שבוע טוב ובריא, אילן ללבניקוב, רוקח ונטורופט מומחה.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה