מליחות בפה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

03/03/2010 | 11:23 | מאת: דנה

בחודש האחרון מלווה אותי טעם מלוח בפה.ההרגשה היא שהרוק מלוח מאוד וכך כל חלל הפה.מה דעתך? בגלל דופק גבוה אני נוטלת כל יום (כבר עשר שנים) דרלין 30 מ'ג(10 מ'ג 3 פעמים ביום).האם יתכן שלפתע אחרי 10 שנים אני מגלה רגישות לדרלין? מה לעשות בנידון? תודה על תשובתך

שלום רב, לא סביר שהתופעות הן מכדור, שכן בדרך כלל הן מופיעות בתחילת הטיפול וחולפות עם הזמן, ייתכן ומדובר בחוסר אנזימי עיכול ו/או פרוביוטיקה אך את זאת ניתן לבדוק על ידי איבחון מדוייק בקליניקה, אשמח לעמוד לרשותך, שבוע טוב ובריא, אילן ללבניקוב, רוקח ונטורופט מומחה, מנהל המרכז לרוקחות אלטרנטיבית - ר"ג.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה