בקשר לקפסולות חמוציות

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

27/02/2010 | 16:47 | מאת: גלית

אני נוטלת חמוציות כטיפול מונע בדלקת בדרכי השתן. כשאני מרגישה התחלה של דלקת אני נוטלת מינון גבוה יותר(יש לי קפסולות של חברת now אשר כל קפסולה מכילה 700 מ"ג תרכיז חמוציות) ובשעה שאני מרגישה התחלת דלקת אני לוקחת 2 קפסולות בבוקר ו- 2 בערב. שאלתי - האם אפשר לקחת מינון גבוה יותר? האם זה מזיק במינון גבוה? בתודה

גלית שלום רב, אין מניעה לקחת גם 3 כדורים פעמיים ביום, אך לדעתי אין זה נחוץ כיוון שחמוציות שאת נוטלת מרוכזות במיוחד. הייתי ממליץ לך לשלב בטיפול הטבעי גם פורמולה הנקראת חיסון אקסטרא המכילה צמחי מרפא אשר מסייעים רבות במניעה וטיפול בדלקות בדרכי השתן כמו גם מחזקים את מערכת החיסון. הייתי ממליץ לך לבצע שינוי תזונתי אצל נטורופט מומחה שיתאים לך גם פורמולות טבעיות באופן אישי כיוון שיש לחזק אצלך את מערכת החיסון. שבוע טוב ובריא, אילן ללבניקוב, רוקח ונטורופט מומחה, מנהל המרכז לרוקחות אלטרנטיבית - ר"ג.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה