כדור ללחץ ושינה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

17/02/2010 | 23:35 | מאת: ענת

שלום רב אני בת 40 ואמורה לטוס לארה"ב שזו טויסה ארוכה ואני מאוד בלחץ גם . שאלתי האם יש כדור שיכול לעזור לי גם ללחץ וגם לשינה במטוס אודה לך על עזרתך ענת

ענת שלום רב, אני ממליץ לך לנסות טיפות טבעיות הנקראות רסדיו רמדי, יש לקחת 4 טיפות 4 פעמים ביום לפני האוכל. בזמן לחץ וסטרס לוקחים 4 טיפות כל שעתיים. אלו הן טיפות הומיאופטיות המסייעות להרגעה ולמניעת סטרס. ישנו גם כדור רגיל הנקרא UNISOM ולקוחים אותו לפני הטיסה, הוא מסייע להירדם ועובד מהר. ה-UNISOM הינה תרופה המשתייכת למשפחת האנטי-היסטמינים מהדור הראשון והיא משמשת לטיפול קצר טווח (לא יותר משבועיים ברציפות) בנדודי שינה. כחלק מהשפעותיה האנטיכולינרגיות, היא פוגמת בעירנות ומכאן השימוש בה למטרת השראת שינה בנטילתה כחצי שעה לפני השינה. נסיעה טובה ובטוחה, אילן ללבניקוב, רוקח ונטורופט מומחה, מנהל המרכז לרוקחות אלטרנטיבית - ר"ג.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה