תפרחת חיתולים והמלצתך שעזרה - עוד שאלה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

12/02/2010 | 15:02 | מאת: רעות

שלום אילן, רציתי להודות לך על שעזרת לבתי הקטנה עם התפרחת שהיתה לה - אני אזכיר לך את המקרה - היתה לה תפרחת קשה עם אדמומיות וקילופי עור ובזכות מה שאמרת לי והמשחה הטבעית זה ירד כמעט לגמרי. השאלה שלי - האם להמשיך למרוח את המשחה גם כשהמצב עכשיו טוב או רק אם מחמיר? והאם להמשיך בכל החלפת חיתול או רק בלילה / בוקר? שוב תודה רעות אגסי.

רעות שלום רב, קודם כל, תודה רבה על המשוב החיובי, זו זכות גדולה בשבילי לעזור במצבים קשים וקלים כאחד. אני ממליץ למרוח את המשחה הטבעית בכל מקרה של תפרחת חיתולים, אם אין אדמומיות או פריחה אין צורך להמשיך, אלא רק כאשר יש צורך בכך. ניתן גם למרוח לאחר החלפת חיתול כדי למנוע את התפרחת במידה ויש נטייה לאדמומיות או דלקתיות. אשמח לעמוד לרשותך בכל שאלה נוספת, אילן ללבניקוב, רוקח ונטורופט מומחה, מנהל המרכז לרוקחות אלטרנטיבית - ר"ג.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה