תודה אפשר להגיד? - מגרנות

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

10/02/2010 | 18:05 | מאת: שני נוקד

שלום אילן, רציתי להודות לך מאד על העזרה האדיבה בקשר למגרנות שלי. אכן האבחון עזר ואני חשה הקלה משמעותית במיגרנות. רציתי לדעת האם להמשיך לקחת את מה שהמלצת לי באותה התדירות או להפחית מעט לאור ההטבה? (שני נוקד - שהיתה באבחון ב4 לינואר).

שני שלום רב, ראשית כל, תודה רבה על המחמאות החמות, זה באמת חשוב לקבל משוב חיובי להמשך העבודה המקודשת. שנית, אני שמח מאוד שיכלתי לעזור לך בנושא חשוב זה ושאיבחנתי בצורה מדוייקת את המקור למיגרנות, שכן האיבחון הוא חלק חשוב ביותר של הטיפול כמו גם לדעת לתת את הטיפול הנכון כדי לטפל בבעיה בצורה טבעית וללא תופעות לוואי, תמשיכי להרגיש מצוין, אילן ללבניקוב, רוקח ונטורופט מומחה, מנהל המרכז לרוקחות אלטרנטיבית - ר"ג.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה