הורדה במשקל

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

02/02/2010 | 10:09 | מאת: מרים

כבר כמה חודשים אני מנסה להוריד במשקל, בעזרת תזונה נכונה ופעילות גופנית. בחודש האחרון אני כבר בקושי מצליחה להוריד ורציתי לדעת אם תוספי מזון יכולים להועיל לי בירידה במשקל?

מרים שלום רב, מנסיוני העשיר בהרבה מטופלים הדרך הטובה ביותר לרדת במשקל(גם למי שלא מסוגל לבצע פעילות גופנית) היא על ידי הדרכה מתאימה של נטורופט המומחה בתחום. יש לשים דגש כמובן על תפריט מאוזן המותאם באופן אישי לכל בן אדם על פי התכונות המולדות שלו ואת זאת ניתן לאבחן במדויק בקליניקה על ידי דרכים שונות כגון אבחון אירידיולוגי וכדומה. כמו כן, הנטורופט מתאים באופן אישי לפי צרכי המטופל את הפורמולות הטבעיות הייחודיות לו ועל ידי כך ניתן לשחרר חסימות במערכת העיכול ובכבד אשר גורמות לעצירה בירידה במשקל ולאפשר לגוף לרדת במשקל בצורה טבעית ומבוקרת. לפי דעתי ומנסיוני זו השיטה הטובה ביותר לרזות, כיוון שבהרבה אנשים מערכת העיכול לא עובדת כמו שצריך, חסרים אנזימי עיכול חשובים וחיידקים פרוביוטיים לעיכול המזון. לכבד חשיבות גדולה בניקוי הגוף מרעלים ולכן יש לשים דגש על כלל המערכות בגוף אשר חשובות מאוד בתהליך ההרזיה. ניתן בהחלט לרזות בצורה טבעית אך יש לעשות זאת על ידי נטורופט המומחה לכך, אשמח לעמוד לרשות, דר. אילן ללבניקוב, רוקח ונטורופט מומחה, מנהל המרכז לרוקחות אלטרנטיבית - ר"ג.

03/02/2010 | 10:10 | מאת: מרים

האם תוספי מזון נחשבים טבעיים, כי מישהו אמר לי שאולי זה יכול לעזור לי...

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה