דלקת מפרק הלסת\חום בפה\וטראומיל

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

23/01/2010 | 16:46 | מאת: רוני

לאילן ללבניקוב שלום רב מזה שבועיים הנני סובל מדלקת מפרק קלה\כולל כאב אוזנים.לאחרונה יש קושי באכילה ודיבור.אתמול מרחתי משחת טראומיל באזור הפנים ומיד הרגשתי צריבה חזקה ומרחתי אלוורה. האם זו משחה מסוכנת לשימוש?האם היא יכולה לגרום לכוויה או רגישות יתר?כמו כן החל גם חום ובערה באזור הפה. מה ניתן לעשות בהקדם כדי לפתור את העניין?. אודה לעזרתך יום קסום ופורה

רוני שלום, משחת הטראומיל מצויינת אך לא הייתי ממליץ למרוח אותה על הפנים או באיזור העיניים כיוון שהיא אינה סטרילית ועשויה לגרום לאלרגיה באיזורים אלו. בדרך כלל מורחים אותה על העור לטיפול בכאבים ודלקות פרקים ןהיא עובדת טוב ומהר. כדי לפתור את עניין הבערה והחום באיזור הפה אני ממליץ לשטוף את האיזור בהרבה מים כדי להסיר את שאריות המשחה ולמרוח ג'ל טבעי על בסיס אלוה ורה באיזור הכואב. לטיפול בכאבים אני ממליץ על טיפות טראומיל, 20 טיפות 3 פעמים ביום בקצת מים לפני הארוחה. שבוע טוב ובריא, דר. אילן ללבניקוב, רוקח ונטורופט מומחה, מנהל המרכז לרוקחות אלטרנטיבית - ר"ג.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה