בקשר לדיפרסון

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

22/01/2010 | 11:22 | מאת: שרה

אני לוקחת את הטיפות מעט יותר משבועיים ויש שיפור במצב החרדות.לאחר שאני לוקחת את הטיפות אני מרגישה תחושה דומה לזו שכשאני שותה יין. וזה קורה לאחר 3-4 דקות מהנטילה - בדיוק כמו יין. אני לא שותה כמעט יין מהסיבה הזו. לאחר שאני שותה יין אחרי 3 דקות אני מרגישה בידיים וברגליים תחושה של כמו חולשה מוזרה כזו -בדיוק כמו התחושה שאני לוקחת את הטיפות. האם זה יתכן? האם יש שם מרכיב באחד הצמחים שיכול לגרום לכך? אני חשבתי שאני מדמיינת אבל שמתי לב שכל פעם זה קורה. זה חולף לאחר 5-10 דקות. מה דעתך? בתודה

שרה שלום רב, ייתכן והתחושה הזו היא בעקבות האלכוהול המצוי בטיפות וגורם לך לחולשה. אני ממליץ לך לקחת את הטיפות ברבע כוס מים בכדי לדלל את האלכוהול וכך תחלוף לך הרגשה זו. כמו כן, ניתן גם לקחת את הטיפות לאחר הארוחה במקרה שלך. שבוע טוב ובריא, דר. אילן ללבניקוב, רוקח ונטורופט מומחה. מנהל המרכז לרוקחות אלטרנטיבית.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה