פורומולות אישיות ותרופות

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

12/01/2010 | 17:37 | מאת: כפיר

שלום דר' ללבניקוב . אני נמצא במעקבו וטיפולו של מומחה ברפואה סינית העובד גם במחלקת ההדרכה של ראן [שמו באתר שלהם] , מבחינה סינית אני סומך עליו , רק השאלה הנשאלת האם צמחים להזנת יין וצ'י בפורמולה נוזלית [מרתח] יכולים להתנגש עם ציפרלקס? והאם מומלץ מרווח ביטחון בין התרופה לפורמולה? [התרופה צריכה להיות על קיבה מלאה בעוד המרתח על קיבה ריקה] לטענת המטפל אין קונטרא אינדיקציה והוא עשה רישום של התרופות הנלקחות. בנוסף נוטל אומגה 3 במינון של 600 מ"ג עם 360 EPA לכמוסהX 4 האם יש קונטראאינדקיציה?

12/01/2010 | 23:55 | מאת: כפיר

שאלה נוספת יש קשר קונטרא אינדיקציה בין פליקסוטייד 250-500 פעמיים ביום [תלוי במצב בדר"כ מנת אחזקה 250*2] עם אכניפורס?

כפיר שלום רב, אין מניעה לשלב בין השניים, אך את האכינפורס מומלץ ליטול לתקופה של 3 שבועות ולאחר מכן לעשות הפסקה של מספר ימים בכדי שהגוף לא יתרגל לצמחי המרפא, שבוע טוב ובריא, דר. אילן ללבניקוב, רוקח ונטורופט מומחה.

כפיר שלום רב, כדי לתת תשובה מלומדת, יש לציין באילו צמחים סיניים מדובר, כיוון שיש צמחים שעשויים ליצור אינטראקציה עם הציפרלקס. לגבי האומגה 3 יש להפריד בין הציפרלקס לתוסף לפחות שעה הפרש. שבת נהדרת, דר. אילן ללבניקוב, רוקח ונטורופט מומחה, מנהל המרכז לרוקחות אלטרנטיבית - ר"ג.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה