שלום אשמח לעזרההה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

11/01/2010 | 17:42 | מאת: הדס

אני סובלת מאוד מסינוזיטיס כרוני דלקת בסינוסים מה אוכל לעשות עם זה במסגרת הרפואה המשלימה או בתזונה נכונה????? תודה

הדס שלום רב, מנסיוני העשיר עם הרבה מטופלים בקליניקה, הצלחתי בטיפול ומניעת סינוסיטיס(גם כרוני) על ידי צמחי מרפא והומיאופטיה אשר מסייעים רבות בטיפול בדלקות כרוניות. אני ממליץ מאוד על מוצר הנקרא חיסון אקסטרא של חב' טינקטורה טק. יש לקחת 10 טיפות כל 4 שעות בקצת מים לטיפול למשך שבועיים, לאחר מכן לוקחים 10 טיפות 3 פעמים ביום למניעה גם לתקופה ממושכת. ניתן לשלב גם טיפות הומיאופטיות הנקראות R49 של דר. רקווג. יש לקחת 10 טיפות כל 3 שעות לטיפול. למניעה לוקחים 10 טיפות 3פעמים ביום. חשוב להתמיד בטיפול הטבעי כדי שהוא יצליח והתוצאות מצויינות. הייתי ממליץ לך גם לפנות ליעוץ נטורופטי שיתאים לך תזונה החשובה מאוד בטיפול כמו גם פורמולה על בסיס צמחי מרפא באופן אישי, חורף חם ונעים, דר. אילן ללבניקוב, רוקח ונטורופט מומחה, מנהל המרכז לרוקחות אלטרנטיבית - ר"ג.

12/01/2010 | 21:45 | מאת: הדס

17/01/2010 | 21:28 | מאת: ifat

אני רוצה לספר לך על תוסף תזונה טבעי המיוחד לאלרגיות ולבעיות בדרכי הנשימה העליונות ומערות האף. קפסולה ייחודית מצמחי מרפא - 2 קפסולות 3 פעמים ביום. אשמח לספר לך עוד בנוגע לכך.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה