מאקה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

07/01/2010 | 20:43 | מאת: דנה

שלום, אני סובלת משחלות פוליצסטיות והרופאה המליצה לי לקחת מאקה בתמציות פעמיים ביום. האם זה באמת עוזר המאקה לביוץ? אם כן כמה זמן לוקח עד שמתחיל להשפיע אשמח לקבלת תשובה

דנה שלום רב, צמח המאקה מצויין לאיזון הורמונלי ולפוריות גם אצל נשים וגם אצל גברים. בהרבה מטופלים שלי התוצאות היו מעולות ושיפר להם את הפריון כמו גם החיוניות והאנרגיה. במקרה של שחלות פוליציסטיות יש להיוועץ בנטורופט המומחה לכך ולכן הייתי ממליץ לך לפנות ליעוץ נטורופטי שיתאים לך תזונה נכונה וצמחי מרפא באופן אישי. שבוע טוב ובריא, דר. אילן ללבניקוב, רוקח ונטורופט מומחה, מנהל המרכז לרוקחות אלטרנטיבית.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה