כאבי אוזנים\הפנייה למומחה פה ולסת מה ניתן לעשות?

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

07/01/2010 | 18:52 | מאת: רוני

לאילן שלום רב,3 ימים היו לי כאבי אוזנים לאחר שהכנסתי אולי עמוק מידי אוזניות לאוזן.רופא אף אוזן וגרון בדק את המקום,וטען שאין דלקת,והמקום נקי.הוא מצא שיש רגישות כלשהי באזור מפרקי הלסת,בנקודה מתחת לאוזן.והמליץ לי לרופא פה ולסת.רופא שינים שלנו,המליץ לי לכרגע לקחת אדוויל ל 3 ימים 3 פעמים אם יש כאב.התחלתי גם לישון בלילה על כר מים חמים.מה ניתן לעשות כדי להפסיק את הכאבים מבחינה טבעית?אגב מעולם לא סבלתי מכאבי אוזנים בעבר,או מפרקי לסת.אודה לעזרתך

רוני שלום רב, ככל הנראה זוהי רגישות מקומית אם אין לך דלקת באיזור. אני ממליץ מאוד על טיפות הומיאופטיות לאוזניים בשם טראומיל. יש לשים טיפה אחת 3 פעמים ביום לטיפול בכאבים ובדלקות, ניתן לתת גם לילדים למניעת דלקות וכאבים. ניתן לשלב גם טיפות הומיאופטיות לשתייה הנקראות ארניקה היל של חב' HEEL, יש לקחת 10 טיפות כל 3 שעות לטיפול בכאבים, למניעה לוקחים 3 פעמים ביום. שבוע טוב ובריא, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה