לגבי תכשיר בשם דיפרסון

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

03/01/2010 | 22:56 | מאת: שרה

ראיתי שיש תכשיר בשם דיפרסון של אנדרסון המכיר תערובת של צמחי מרפא טריים ומיועד לטיפול בחרדות ודיכאון. ניסיתי למצוא תגובות על התכשיר ולא מצאתי כלום מלבד פרסומות. האם אתה מכיר את התכשיר? בתודה

שרה שלום רב, אני מכיר את התכשיר הטבעי מצויין וממליץ עליו להרבה ממטופלי עם תוצאות טובות מאוד ובהצלחה. תוכלי לקרוא עוד על המוצר בקישור הבא: http://sc.tapuz.co.il/shirshurCommuna-35487-36022660.htm אשמח לעמוד לרשותך ביעוץ נוסף, דר. אילן ללבניקוב, רוקח ונטורופט מומחה, מנהל המרכז לרוקחות אלטרנטיבית - ר"ג.

03/06/2010 | 16:08 | מאת: ליה

התחלתי לקחת דיפרסון לפני כחודש, בשבועיים וחצי הראשונים לא הרגשתי שינוי, אך לאחר מכן התחלתי להרגיש את ההשפעה. ז"א אני לא רוקדת ברחובות אך בפירוש יש השפעה מיטיבה. ממליצה.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה