פוטסיום סורבט

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

02/01/2010 | 17:58 | מאת: דן

אני לוקח תוסף בשם קלמדין של סופרב זה סידן + ויט די שמכיל פוטסיום סורבט e202 יש תחליף?( לסידן נטו + די ) 2) מה הסיכון? בלקיחתו? 3) איפוה אפשר למצוא חומר על 202 .רציני שיוכיח שמסוכן ? להפסיק לקחתו או לא משמהי? תודה

דן שלום רב, אני ממליץ להרבה ממטופלי על המוצר הנ"ל לחיזוק העצמות כיוון שהוא נחשב לטבעי וברוב המוצרים הטבעיים יש את החומר המשמר הנ"ל(פוטסיום סורבט), כך שאין חשש לקחת אותו. חשוב להימנע מסוגי מזון המכילים תוספים מזיקים. לא כל תוסף מזון או צבע מאכל מזיק אולם מומלץ מאוד לקרוא היטב את רשימת הרכיבים במזון אותו רוכשים על מנת להימנע מאותם תוספים מזיקים. אני ממליץ לך להכנס לאתר הבא ולקרוא יותר על כל החומרים הנ"ל: http://www.naturemed.co.il/food_color.html למיטב ידיעתי אין מניעה לקחת את המוצר שציינת ואין לו תופעות לוואי. שבוע טוב ובריא, דר. אילן ללבניקוב, רוקח ונטורופט מומחה, מנהל המרכז לרוקחות אלטרנטיבית - ר"ג.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה