חיזוקית למי שעברה הוצאת גידול בשד

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

28/12/2009 | 07:18 | מאת: דרורה

במשך כמה שנים אני לוקחת בחודשי החורש חיזוקית פורטה למניעת התקררות וזה עבד מצויין, לפני שנה עברתי ניתוח להוצאת גוש סרטני בשד(עברתי רק הקרנות)ואני מקבלת טמוקסי, חברה אמרה לי שאסור לי לקחת חיזוקית כי יש בה חומרים שיכולים לעורר תאים סרטניים. מה ידוע לכם על זה? תודה

דרורה שלום רב, החיזוקית פורטה מכילה מספר מרכיבים בסיסיים חשובים לחיזוק הגוף: פרופוליס - הידוע כמחטא טבעי. אכינצאה - מחזק את מערכות ההגנה ומשפר את החיסון הטבעי. ויטמין C טבעי - מחזק את הגוף. תמציות אסטרגלוס ואוניה דה גאטו אשר מחזקות מאוד את מערכת החיסון ומונעות שפעת ודלקות שונות. כמו כן, ויטמין C,E ובטהקרוטן, המשמשים כנוגדי חימצון ובכך משפרים את החיסון הטבעי. לפי מחקרים מקצועיים צמחי המרפא הנ"ל הינם בעלי השפעה אנטי בקטריאלית ואנטי סרטנית לכן אני תמיד ממליץ לשאול איש מקצוע המומחה בתחום ולא להסתמך על שמועות ממקורות לא מקצועיים. תוכלי לקרוא עוד על הצמחים באינטרנט ולקבל מידע מדעי שימושי ומהימן. בכל מקרה, הייתי ממליץ לך לפנות ליעוץ נטורופטי שיתאים לך תזונה נכונה וצמחי מרפא בהתאמה אישית לחיזוק מערכת החיסון וחיזוק הגוף מבחינה אנרגטית, שבוע טוב ובריא, דר. אילן ללבניקוב, רוקח ונטורופט מומחה, מנהל המרכז לרוקחות אלטרנטיבית - ר"ג.

30/12/2009 | 11:47 | מאת: דרורה

תודה על תשובה מפורטת

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה