טיפול בקולסטרול

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

27/12/2009 | 20:48 | מאת: ליזה

אני סובלת מאי סבילות ללקטוז ורמות קולסטרול גבוהות מטופלת בלפיטור שגורס לי כאבי בטן חזקים גם שאני לוקחת את התרופה עם לקטזין בדקתי סוגי תרופוות אחרים המטפלים בכולסטרול גם הם מכילים לקטוז בבקשה עזרו לי בתודה

ליזה שלום רב, הייתי ממליץ לך לפנות לרופא המטפל בכדי לבדוק חלופה לליפיטור שאינה מכילה לקטוז. בכל מקרה, מומלץ לשלב בטיפול גם טיפול טבעי אצל נטורופט מומחה אשר יתאים לך תזונה נכונה וצמחי מרפא אשר מאזנים את הכולסטרול בדם בצורה טבעית כמו גם לניקוי הגוף מרעלים ומניעת תופעות הלוואי של התרופות כדוגמת הפורמולה הטבעית הנקראת קלינטוקס המנקה את הכבד ומחדשת את פעילותו. שבוע טוב ובריא, דר. אילן ללבניקוב, רוקח ונטורופט מומחה, מנהל המרכז לרוקחות אלטרנטיבית - ר"ג.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה